Blog – algemeen

Hieronder volgt een algemene instructie hoe een blog entry zo volledig mogelijk in het systeem kan worden ingevoerd. Als voorbeeld nemen we een blog entry die verschenen is op het Leiden Law Blog.

We beginnen met de Key Information.

Titel: vul hier een eventuele titel in van het blog stukje. In het onderstaande geval is dit “The case of Jutta Leth and multilevel civil liability for the violation of EU law”. Eindig alleen met een leesteken indien het een ander leesteken betreft dan een “.” (punt).

Language: vul hier de taal waarin u uw blog entry heeft geschreven.

Key Information correct ingevuld

Key Information correct ingevuld

 

Internal authors: hier staat u zelf standaard bij vermeld, maar mocht er nog een andere Leidse auteur zijn, dan kan u deze op de gebruikelijke wijze toevoegen.

All authors: hier vult u alle auteurs in zoals deze bibliografisch verschijnen inclusief uw eigen naam. Het format is gelijk aan dat van de Internal authors. Meerdere auteurs, indien aanwezig, zouden gescheiden zijn met een “,” na de voorletters.

De juiste manier om de auteursinformatie in het systeem in te voeren.

De juiste manier om de auteursinformatie in het systeem in te voeren

 

We vervolgen met de bibliografische informatie onder het kopje Publishing information. Enkel het veld Blog title is verplicht.

Blog title: Hier komt de titel van het gehele blog (en niet nogmaals de titel van uw stukje). In dit geval is de title van het blog het Leiden Law Blog. Dit is het enige wat u hoeft in te voeren als het om het Leiden Law Blog gaat (uit de titel blijkt namelijk dat het om een blog gaat van de Universiteit Leiden).

Publisher: Indien het blog waar u uw stukje voor schreef een ander blog (bijvoorbeeld een bedrijfsblog) dan kunt u hier de naam van het bedrijf kwijt.

Place: Indien u ook het Publisher-veld heeft gebruikt dan moet u hier ook de plaats van het bedrijf invoeren.

 

Correcte Publishing informatie voor het Leiden Law Blog

Correcte Publishing informatie voor het Leiden Law Blog

We gaan verder met de bibliografische informatie onder het kopje Additional Publication Information. De volgende velden moeten worden ingevoerd:

  • Publication date
  • Year
  • Reporting year

Publication date: Hier vult u de datum in waarop het blog is gepubliceerd (bij een blog is dit altijd makkelijk te herkennen en bij het Leiden Law Blog verschijnt deze onder de titel als “Posted on March 28, 2014 in…”.

Year: Het jaar waarin het tijdschrift uitkwam waarin uw annotatie is verschenen.

Reporting year: moet altijd gelijk zijn aan het jaar in het Year-veld.

Naast de gebruikelijke datum en jaar-velden moet hier ook het datum veld worden ingevuld.

Naast de gebruikelijke datum en jaar-velden moet hier ook het datum veld worden ingevuld

 

Full text and repository upload zullen we in een ander blog-stukje behandelen (dit is namelijk voor ieder type eender) en slaan we voor nu over.

We gaan verder met More information. Hier kunt u bij de URL: kunt u het adres van de website invullen (bij voorkeur een persistente url).

Het Abstract is facultatief.

“More information” goed ingevuld

“More information” goed ingevuld

 

Dit zal de volgende entry opleveren op uw publicatie-tab:

Hollander P.W. den (28 maart 2014), The case of Jutta Leth and multilevel civil liability for the violation of EU law. Leiden Law Blog [blog entry].

Alhoewel alle informatie voor een correcte bibliografische weergave op de publicatie-tab en het jaarverslag moet u nog wel uw Onderzoeksprogramma op de Thematic Classification-tab (zie screenshot nummer 2).

Alleen nog uw onderzoeksprogramma

Alleen nog uw onderzoeksprogramma op de Thematic Classification-tab.